Om oss

För innehållet i Kontraktshandboken svarar i första hand Göran Westin och Johan Lagercrantz. Göran Westin är affärsjurist med mångårig erfarenhet av praktisk företagsjuridik från advokatbyrå, bank och företag. Han är dessutom initiativtagare och huvudförfattare till Pacta (Karnov Avtal). Detta omfattande affärsjuridiska bibliotek ingår numera i Juno Avtalsguiden, som tillhandahålls av Norstedts Juridik och som vänder sig främst till större advokatbyråer. Johan Lagercrantz har arbetat som bolagsjurist vid bl.a. Sandvik och ABB och ägnat sig åt svensk och internationell affärsjuridik i över tjugo år. Han har dessutom varit VD för Institutet för Utländsk Rätt och Director Contracts/Legal affairs Bombardier Transportation AB.

Kontraktshandboken är framtagen av Deal affärsjuridik AB och tillhandahålls i samarbete med Jure AB. Jure har sedan 1995 drivit bokhandels- och förlagsverksamhet med fokus på juridik. Vi har blivit Sveriges största återförsäljare av kvalificerad juridisk information till såväl jurister som icke-jurister. Bland våra kunder märks advokatbyråer, domstolar, myndigheter och företag av alla de slag. Vi har ett heltäckande sortiment av juridisk litteratur och levererar mycket snabbt till både svenska och utländska kunder. Vi har butik och lokaler på Artillerigatan 67, på Östermalm i Stockholm.

Kontraktshandboken.se uppdateras tre gånger/år och utökas och förbättras kontinuerligt. Synpunkter på innehållet liksom förslag till förbättringar och tillägg mottas tacksamt.

Göran Westin

Göran Westin, redaktör och författare

Johan Lagercrantz

Författare